Om X Ads-offboarding

Du kan få vist en oversættelse af denne artikel ved at vælge et sprog nederst til højre på denne side. Oversættelserne er ment som en hjælp og ændrer ikke indholdet af vores politikker. Den engelske version har forrang, og der henvises til denne i tilfælde af uoverensstemmelse mellem denne og en oversættelse.

Politikker for X Ads

Denne politik gælder for Xs betalte annonceringsprodukter, som er posts, trends og konti.

Du kan få mere at vide om Xs betalte annonceringsprodukter ved at klikke her

Du kan få mere at vide om Xs øvrige politikker ved at klikke her.

I denne artikel beskrives de processer og principper, som X følger, når annoncører fjernes fra X Ads-platformen. Vi kalder processen "offboarding", og vi bestræber os på at gøre den så gennemskuelig og problemfri som muligt for alle involverede.

Derfor fjerner X annoncører

X fjerner annoncører, når de bruger X Ads-platformen på en måde, der overtræder vores politikker. Vi opfordrer annoncører til at gøre sig bekendt med alle vores politikker. Vores politikker omfatter Xs annonceringspolitikker, som er tilgængelige på twitter.com/adspolicy, X-reglerne, som er tilgængelige på twitter.com/rules, og Xs vilkår for anvendelse, som er tilgængelige på twitter.com/tos.

Sådan fjerner X annoncører

Når en konto fjernes, standser X alle aktive X Ads-kampagner og forhindrer, at der iværksættes yderligere X Ads-kampagner. Hvis det er muligt, sender X forud en e-mail til den pågældende annoncør med en beskrivelse af overtrædelsen og trinnene til at rette op på den. Ved mere alvorlige overtrædelser kan vi fjerne en konto med det samme uden forudgående meddelelse.

Det sker der ved offboarding

Når en konto er blevet fjernet, kan kontohaveren ikke længere promovere sine posts eller sin konto på X ved hjælp af Xs annonceringsprodukter.

Bemærk: At blive fjernet fra X Ads er ikke det samme som at blive suspenderet fra X. Det gælder kun betalt annoncering. En konto, der er blevet fjernet, kan imidlertid også blive suspenderet fra tjenesten som helhed, hvis den overtræder Xs vilkår for anvendelse eller X-reglerne.

Det skal du gøre, hvis din konto er fjernet

Hvis din konto er fjernet, kan du ikke oprette nye annoncekonti. Hvis du har behov for at kontakte X, efter at din konto er blevet fjernet, skal du kontakte Xs annonceringssupportteam ved hjælp af det link, du får vist, når du forsøger at få adgang til ads.twitter.com, og ikke via vores andre kanaler. Dette gør, at vi nemt kan matche din indberetning med den relevante annoncekonto.

Relaterede ressourcer

Har du spørgsmål eller feedback vedrørende noget på denne side?

Hvis du er annoncør, og din konto eller dine posts er under gennemgang, og du gerne vil tjekke status eller anmode om en fremskyndet gennemgang, skal du logge ind på ads.twitter.com og oprette en supportsag ved hjælp af knappen Hjælp øverst til højre i kontrolpanelet.

Lær mere om at blokere eller afvise annoncer i denne artikel om "Indberetning af X-annoncer". Du kan indberette en annonce, der potentielt overtræder disse politikker, via formularen Indberet en annonce.

Vi undersøger de indberettede overtrædelser og træffer de fornødne foranstaltninger på grundlag af X Ads-politikkenX-reglerne og vores vilkår for anvendelse.

Gå ind på business.twitter.com, hvis du er interesseret i at annoncere på X og gerne vil vide mere.