Certificering af sagsrelaterede annoncører

Sådan bliver du certificeret som sagsrelateret annoncør

Twitter kræver som led i politikken for sagsrelateret annoncering, at annoncører, der promoverer oplysende, bevidstgørende og/eller handlingsopfordrende indhold om emner som aktivt medborgerskab, økonomisk vækst, miljøforvaltning eller social lighed, gennemgår en certificeringsproces.

Kom godt i gang

Start med at sende en ansøgning via formularen Hjælp til annoncer. Bemærk, at du skal have en annoncørkonto for at blive certificeret. Du skal være logget ind med det @brugernavn, du vil certificere.

Kontrollér, at det relevante @brugernavn opfylder følgende kvalifikationskrav, inden du ansøger:

• Profilbilledet, sidehovedbilledet og webstedet skal stemme overens med brugernavnets fremtoning online.

• Bioen skal indeholde et websted med gyldige kontaktoplysninger.

• Hvis @brugernavnet ikke har relation til den certificerede enhed, skal bioen indeholde følgende ansvarsfraskrivelse: "Ejet af [navnet på den certificerede enhed]".

Hvad kræver det at blive certificeret?

De oplysninger, vi skal bruge, afhænger af, hvem du er:

Statslige myndigheder

• Land
  • Navnet på vedkommende, som indsender ansøgningen på vegne af agenturet
  • Myndighedsniveau

Organisationer/ikke-statslige organisationer

• Land
  • Navnet på vedkommende, som indsender ansøgningen på vegne af organisationen
  • Firma-id, CVR-nummer (EIN) eller (ITIN) eller momsregistreringsnummer
  • Indregistreringsattest eller momsregistreringsattest
    Kun USA - Hvis der er tale om en organisation, der arbejder med velgørenhed og/eller har status som skattefritaget, skal du oplyse organisationens 501(c)(3)-afgørelsesbrev eller -bekræftelsesbrev.

Enkeltpersoner

• Land
  • Navn
  • Myndighedsudstedt id, som bærer vedkommendes navn.

Annoncører skal have adgang til e-mailadressen, der er knyttet til det @brugernavn, som de ansøger fra.

Hvad sker der, efter at jeg har ansøgt om certificering?
Vi gennemgår ansøgningen og sender dig en e-mail vedrørende næste trin i processen.

Har du spørgsmål?
Læs vores ofte stillede spørgsmål om sagsrelateret annoncering