Sertifisering for saksbaserte annonsører

Hvordan bli sertifisert som en saksbasert annonsør

Som en del av retningslinjene for saksbasert annonsering krever Twitter at annonsører som promoterer innhold som utdanner, bevisstgjør og/eller ber folk om å iverksette tiltak i forbindelse med samfunnsengasjement, økonomisk vekst, miljøforvaltning eller sosial rettferdighet, gjennomgår en sertifiseringsprosess.

Komme i gang

Søknader sendes gjennom Twitter Ads-hjelpeskjemaet. Du må ha registrert en annonsørkonto før du kan sertfiseres. Du må være logget inn på @brukernavnet du ønsker å sertifisere.

Før du søker, må du kontrollere at det innsendte @brukernavnet overholder følgende krav til kvalifisering:

• Profilbildet, toppbildet og nettstedet må samsvare med brukernavnets identitet på nettet.

• Biografien må inneholde et nettsted der det er oppført gyldig kontaktinformasjon.

• Hvis @brukernavnet ikke er relatert til den sertifiserte enheten, må biografien inneholde følgende ansvarsfraskrivelse: "Eies av [navnet på den sertifiserte juridiske enheten]"

Hva kreves for at jeg kan bli sertifisert?

Vi vil trenge forskjellig informasjon basert på hvem du er:

Offentlige etater

• Land
  • Navn på personen som sender inn søknaden på vegne av etaten
  • Regjeringsnivå

Organisasjoner / frivillige organisasjoner

• Land
  • Navn på personen som sender inn søknaden på vegne av organisasjonen
  • Bedrifts-ID, skatte-ID (EIN) eller (ITIN), eller mva-identifikasjonsnummer
  • Innregistreringsbevis, eller skatteregistreringsbevis
    Kun for USA - Hvis du er en veldedig organisasjon og / eller har status som fritatt for skatt, må du oppgi organisasjonens 501 (c) (3) bestemmelsesbrev eller bekreftelsesbrev

Personer

• Land
  • Navn
  • Offentlig utstedt ID – tilknyttet det innsendte navnet

Annonsørene må ha tilgang til e-postadressen knyttet til @brukernavnet de søker fra.

Hva skjer etter at jeg søker om sertifisering?
Vi vil gjennomgå søknaden din og informere deg via e-post om de neste trinnene.

Har du andre spørsmål?
Les gjennom våre vanlige spørsmål om saksbasert annonsering